Repivät sitten kaikki karvat. Pahaa aavistamatta mentiin Natasha-tädille ja siellä oli ensin tositosijännää, kun siellä asuu kaksi poikaa, Pluto ja Tobias. Pluto on kettis ja Tobias on parson ja ne on tosikomeita molemmat. Tobiaksella on luonnonkiharat ihanku Leif Wagerilla (mamma sano näin, kuka se oli ei oo tietoo mut tosi  komee jäbä)! Verratkaa vaikka:

1632224.jpg

1631924.jpg

Sitten homma meni epäilyttäväksi. Jouduin semmoselle pöydälle ja yritin olla ihan cool, vaikka vähän jännitti - pöydät ei koskaan tiedä parsonille mitään hyvää paitsi ruokapöydät.

1631928.jpg

En meinannut millään jaksaa olla niin kauan siinä pöydällä, vaikkei se nyppiminen sattunutkaan yhtään. Oli vaan niin tylsää, Pluto ja Tobiaskin nukku vaan ja olisin voinu leikkii niitten kaa. Sitten mä näin meitsin peilistä - voi jestan pooo! Mä olin alasti! Ihmiset vaan oli niin olevinaan tyytyväisiä ja mulla ei ollut mitään päällä!

1631931.jpg

Vaik ei silti, joteski oli kivampi olla ja viime yönä nukuin mamman ja ukon välissä ilman, että piti mennä jäähylle välillä. Voi olla hyväkin, tää uus luukki. Mahtaako meikä olla nyt hemaiseva?