Pyramidi (egypt. mer, kreik. pyramis) on maasta tai kivestä tehty ylöspäin kapeneva, geometrisen pyramidin muotoinen suuri rakennelma. Muinaiset kansat rakensivat pyramideja haudoiksi ja temppeleiksi. Egyptin pyramidit, joista suurin Kheopsin pyramidi (joka on säännöllinen pyramidi), ovat hautoja. Kaksoisvirtainmaan pyramidit eli zikkurratit ovat porraspyramideja, joissa on monia kerroksia. Tunnetuin lienee Urin zikkurrat. Uudessa maailmassa oli sekä Perussa että Mesoamerikassa porrasmaisia temppelipyramideja. Egyptistä on löydetty 118 pyramidia.[1] (lainaus Wikipediasta)

Mä oon aina tiänny, että meidän siivouskaapissa piileksii pyramiidi. Nyt mamsku halus lukee sanomalehteä, se heitti pilkottuja vroolikkeja pyramiidiin ja vei sen ulos. No, mä tietty otin homman hoitaakseni, pikkuinen on liian heikko näihin duuneihin. Tunnustelin tassulla ensin sitä pyramiidii, et sain semmosen oikeen tatsin siihen ja atrelaniiditason  nouseen. Tää oli se tsratekianlaadintaheti.

P7154843.jpg 

Sit mä muistin, että siinä on se reikä, josta vroolikit tulee ulos ja otin siitä hyvän hammasotteen viedäkseni pyramiitin sisälle. Nurmikkoon pudonneet namit on tylsii ja vaikeit löytää.

P7154874.jpg

Ohoh! Mami, jonka niin piti lukee sanomalehtee makaskin lättänänä pihalla ja kielsi mua viemästä tätä ihanuutta sisälle. Kielsi. Siis kielsi! Pökin siinä sitten tätä naminkätkemiserikoisepispurkkia ja ajattelin, että taidan jättää Waltsulle loput. Liikaa työtä parin vroolikin eteen. Waldo tutustui kohteeseen.

P7154860.jpg

Ja eikös se pentele saanut sieltä jyväsen ulos! Ei huanoo!

P7154856.jpg

Ihan kiva juttu, mutta tommonen kovamuovinen hökötys on paljon kivempi sisällä! Siinä parketti on ihmeissään ja mööpeleitten jalat kanssa. Ja jalkalistat, seinä, mami jne. Nyt selvis, mitä pyramidihuijaus tarkottaa. Se tarkottaa, et mamsku houkuttelee meiät ulos ja ite istuu sisällä sanomalehtee tavaten.