Se sataa. Es regnet. Det regnar. It's raining.

Mutta ei hätää! Meitsien työhuoneeseen (siis mammaran ja papsun työhuoneeseen, me vieroksumme työtä) ei sada. Siellä korkeitaan sadatellaan. Me otamme iisisti nää tämmöset päivät.

P7094766.jpg

Tekee tosi hyvää vähän lepäillä, kun eilen oltiin ihan hirveesti liikkeellä. Waldolla varsinki oli aamusta asti kauhee meno päällä. Oli rokotusta, siskon kaa leikkii Kaanaalla, mamin ex-työpaikkaa ja sitten mä liityin onneks porukkaan ja lähettiin Mummolaan, missä olikin Mummelin lisäksi vielä eno ja kaks mun tätii. Enempää niitä porukoi ei sitten ookaan.

Waltsukka vaan tajus jossain vaiheessa, että pihassa on uloskäynti ajotielle ja vaikka se miten oli päättyvä katu, kyllä siellä autoja liikkuu. Se yritti koko ajan juosta sinne päin ja mamin nassu alko ilosesti punottaa, palttiarallaa siinä vaiheessa, kun se haki Waldon kymmenennen kerran portilta. Ens kerralla sille tulee samanlainen pitkä naru mukaan, kun meikäläisellä jo on. Meitsi tietää ne autot, kun on kerran jos toisenkin jahdannut niitä ja yrittäny iskee nää purukalut jonku maasturin renkaaseen. Mitä tulevat sinne - kyllä niitä sitten riepoo kun on rengas puhki. Sano.