Meillä on tietyllä tavalla ratkaisemattomii yhtälöi tässä huushollissa. Aina, kun mä yritän ratkaista niitä ja otta rypyssä derivoin, tulee joku lällyttämään ja sanoo että ota nami ja leiki palloo. Ottaa vähän palloon joskus. Kuulemma meidän katti yritti jo harrastaa differentiaalilaskentaa, mut sen kävi aina samalla tavalla.  Tässä esimerkis olis vähän funtsittavaa, mutku ei aika riitä F(x)dx = G(y)dy \,.

No, me oltiin kuiteskin jouluna poissa ja mailla ja meillä oli tosi kivaa. Ainoo arvoitus ja ratkaisematon juttu oli se, että miten niiden supikoirien silloin yöllä lopulta kävi, kun vähän jututtelin niitä. Ite tulin öisen retkeni jäljiltä ihan poikkipoikki mökille, mamma istu ikkunassa oikein herttasen näköisenä, kyntteli palo vieressä enkä arvannut, että joudun heti ruumiintarkastukseen. Mutta mussa ei ollut yhtään (ulkoista) vammaa. Haukku ja meteli oli kuulunut varmaan kilometrien päähän ja olivat olleet kai vähän huolissaan. Noo, pikkujuttu meitsille. Sen jälkeen vaan unta pieneen kuulaan näin:

2184951.jpg

Mehän mentiin sinne landelle, että saadaan maata möllöttää, syödä, juoda ja saunoa. Alkoi hyvin meitsin makaaminen, kun mulle tuli yllätteäen ihan hervoton kiire! Mamman kuvaustaidot olivat taas mitä olivat, tota tyhjää pihaa on deletoitu varmaan viistoist kuvaa. Sille olis varmaan sopinut paremmin joku semmonen kömpijäkoira. Joka vaan menis että töps-töps-töps. En vaan tunne sellasta koiraa, kun Chihutkin on niin pahuksen nopeita, vaiks ovat snadei.

2184956.jpg2184953.jpg2184954.jpg2184979.jpg

Välillä mä sit vaan mietin niitä supeja ja kattelin pihamaata - osaan siis kyllä olla välillä paikallanikin. Sekunnin tai kaks.

2184991.jpg

Mamskulla oli kurkku kipee, niin se päätti pulahtaa mereen uimaan parinakin päivänä. Sano, että jos se kert on jo kipee niin ei se pahemmaks voi tulla. Ei se kyllä mitään metrimääräisiä ennätyksii tehnyt - tuli jääkin jo vastaan. Semmosen venekepin - onks se nyt joku airo - kanssa se hakkas pienen kolon, mutta meitsi kieltäytyi, vaikka kyllä pyydettiin mukaan. Tässä vielä saunan jälkeinen "sininen hetki"; oon juuri saanut mamin haukun avulla haettua sieltä avannosta.

2184999.jpg