Mullahan on niitä sukulaisii Prahassa vaiks kui, yhteensä kaks ja melkein kolme serkkuu tai pikkuserkkuu plus yks täti ja setä. Yks serkuista on se Leevi, toinen on sen perheen poitsu Wiljam ja kolmas on se melkein serkku Ida-Rosa. Olen luakitellut ne pienet eli Wiljamin ja Leevin pikkuserkuiks, koska ne ON aika pienii.

Nyt vaan on kumma juttu ja olen vähän huolissani. Jos Leevi-serkku tuo pikkujannulle eli Wiljamille sorsan, se poitsu ei ylety siihen kuin korkeintaan varpaanpäillään. Onks tää laitaa touhuu? Leevi on ihan ilmeisen huolissaan asiasta ja kohottaa toista korvaläppäänsä kuunnellakseen pikkumiehen viestin.

2197969.jpg

Siis mun pitäis buukata eka lento Prahaan ja käydä vähän katsastaas näit juttuja - voi olla, että Leevi on ihan liian kovilla yksinään. Siirrä nyt Leevi se sorsa sen pojan käsiin!! Siirrä siirrä!

No, ne porukat vaikuttaa kuiteski aika tyytyväisiltä ja mamikin sano, etten saa rasittaa pientä, kirjavaa  päätäni turhanpäiten. Leevi kyllä pitää huolen Wiljamista ja jossain vaiheessa Ida-Rosakin tulee joululomaltaan pitämään jöötä.