Funtsin tässä, että ihmiset on kummallisia. Kaikkihan tietävät, että kunnollinen lampaan tai naudan sääriluu on parasta maailmassa. Syökö ihmiset niitä? Harvoin ja jos, pilaavat sen keittämällä. Olen kuitenkin hoksannut terävillä parsoninaivoillani (ne EI ole herneen kokoiset, vaan paljon isommat!), että ihmisillä on oma makkara, jossa on kova kuori ja pehmeä ydin. Sitä ydintä tarvitaan, kun syödään krilliruokaa, muuten ne karsinokeenit ei mee alas. 

Tein tutkimuksen ja vertasin näitä. Tässä tutkin sitä peltimakkaraa:

1614874.jpg

Sitten vertailun vuoksi ydinluu:

1614875.jpg

On ne ihmiset kummallisia, eihän tuolla ydinpeltimakkaralla ole mitään mahiksia verrattuna kunnon ydinluuhun! Olen joskus lipaissut sitä peltimakkaran ydintä - ei oo hyvää. Mutta jos se vaikka muuttaa ne palaneet poprillit terveellisimmiksi? Se voi tietty olla.