Mitähän toi mude kuvittelee, että musta isona tulee, kun se antaa mun notkuu netissä ihan miten vaan! Pikkasen vois kantaa vastuuta siitä, etten ihan silmät punasena tsiigaa vaan tota näyttöö!

DSCN1438.jpg

No, se siitä ja hyvä vaan, ettei tarvii mankuu sitä aikaa, kun kerta tarviin. Tänään oltiin kauppareissulla ja pääsin laskettelurinteeseen Hirpparissa, jossa ei kyllä ollut laskettelijoita eikä luntakaan. Kivaa siellä oli silti, kun sain juosta vaiks kuinka paljon niin, että mami istu tossa kivellä, jolla mä kuvassa oon. Se on meiän yhteinen istumakivi.

Laskettelum%C3%A4ess%C3%A4.jpg

Sitten me löydettiin TAAS tämmönen viritys sieltä metsästä ja oikein istuttiin siihen pohtimaan, että onko ne hirvensalolaiset kirvesmiehet ihan alvariinsä nestemäisissä virvokkeissa vai mistä tämä johtuu. Eihän tota kulje kukaan ainakaan ilman niitä virvokkeita. Ainahan sitä sanotaan, että jos saarella asutaan, niin helpostikin voi käydä hassusti esimerkiks jonku serkun kaa tai semmosta. Onneks mun serkut on ihmisii - ei tarvii pelätä varsinaisesti, että tulis jälkeläisii, jotka tekee tämmösii siltoi sinne, missä on vaan kuivaa maata.

Hirvensalolaisten%20sillat.jpg