2009-07-19.jpg

 

Kiitos. Tänään siis minä, Susan mammara, sain käydä katsomassa erittäin kauniita aikuisia, vanhempia, nuorempia ja ihan pikkuisen-pikkuisen-pieniä minikissoja!. Kaikki tyynni, paitsi ehkä kummityttönäni Pastista, olisin voinut tunkea vähän isompaan kassiin. Pastis olisi kyllä apustanut koko etupenkin, jos olisi lähtenyt meidän matkaamme. Kattaakohan kumminvelvollisuuteni pitää siitä huolta sen vanhoina päivinä? Silloin tarvitsen yhden vähän isomman huoneen sitä varten. Olkkari ehkä olis hyvä. Vähän aitaa ja ruokanurkkaa - siinä se! Tässä ihan vähän Pastista.

DSCN1575.JPG

Nyt annan kuvien puhua puolestaan. Alla on mamma Maija, ylpeänä ensimmäisestä pentueestaan. Maija on kuuleman mukaan ollut esimerkillinen äiti. Kovin rauhallinen ja antoi nostella ja lulluttaa pentuja ihan vapaasti. Maijan isoisän tytär Pastis oli muistaakseni kovin huolissaan pennuistaan, jos ei ollut ensin saanut tutkia vieraita perinpohjin.

DSCN1573.jpg

Siinä pikkuinen katsoo, että tossa se ma chérie maman häntä olisi. Uskaltaisikohan sitä kokeilla? (Tähän tulee  varmaan nootti , piti jo vähän taivuttaa ja autokin on sakemanni.)

DSCN1577.jpg

No mikä ettei! Mon papa, Aramis, katselee hyväksyvästi. Eihän ole hänen komea häntänsä kyseessä!

DSCN1576.jpg

Koko homma meni yhdeks painiksi ja pennut mylläsivät sikinsokin, kunnes simahtivat nimenhuudon jälkeen kaikki olohuoneen tyynymeren keskelle! Suloista.

DSCN1570.jpg

Kiitos Annelle ja Maurille luvasta julkaista nämä häikäisevät otokset sekä tietenkin vieraanvaraisuudesta. Kuivasin pestyt käteni pyyhkeeseen, jonka yläpuolella luki "Ystävät". Onneksi WC:n ovessa ei lukenut "Ladies". Silloin olisinkin ollut pulassa.

Susalle ja Waldolle kiitos, että sain tehdä tämän jutun. Ei toistu usein paitsi tietty seuraavalla kerralla.