Leevi and the Leavings, ote kappaleesta "Aina mielessä"

Se minussa on, se on naapurin niilossa
se on ajatus ensimmäinen herätessä
Ja yhtä rietas sää oot vaikka pidät sen piilossa
kokemuksia karttuu vain niitä kerätessä

Leevi tuli siis tänään kylään. Me haettiin se mutsin kaa tuolta, ähh, yhdestä paikkaa siis vaan. Se on mäyris ja oli oikein söpö ja hyvätapainen. Emmä voinu arvata kummiskaan, että se tulee meille. Siis meitsien pihalle. No se tuli ja meni lähelle mun virikelelua, jossa on namiraksuja. Ohhoh! Annoin sille heti selkään oikein kunnolla, mutta mami ei ymmärtänyt tätä yhtään ja raahas mut makkariin ja pisti oven kiinni. Siks mul on vaan hämärä käsitys tästä vierailusta. Jotenkin näin sen on kuiteski täytyny mennä.

P8075447.JPG

P8075442_1.jpg

Sitä Leevii riepo, että sitä oli peloteltu, kun se on niin pieni vielä. Pari viikkoo Waldoo vanhempi. Ei kai olis pitäny pöllyttää sitä niin rajusti. Meitsillä vaan toi päre palaa niin herkästi. Mami sano, että se viä mut ongelmakouluun. Mä oon sitä mieltä, että meillä on riittävästi ongelmia ilman kouluakin. Mitähän tästäkin seuraa?

P8075443.JPG

Noo, Leevi alko unohtaa eka pelästyksen, kun Waltsu piti siitä hyvää huolta. Tässä se pitää huolta. Waldo kysyy, että onko herra rouva vai rouva herra.

P8075440.JPG

Sit se Leevi kai ajatteli, että jos se syö ton Waltsun pään, sillä on vähemmän riesaa siitä. Se eteni systemaattisesti ja kysyi lupaa hommaan.

P8075449.JPG

Kun kaikki sano, että juu, syö vaan pää pois, niin siinä kävi sitten näin.

P8075461.jpg

Ei vaiskaan, tää oli leikkiä! Pojat oli peuhanneet pihalla ja olleet mm. pyssyleikkiä, niinku toi huolenpitokuva ylhäällä jo kertoo. Pojat ovat poikia iästä riippumatta.

P8075455.JPG

Lopuks tämmönen arvotuskuva. Waldo ja mami toivoo, että Leevi tulis uudelleen ja että mä saisin välini kuntoon sen kanssa enkä pelottelis niin paljoo. Otetaan harkintaan.

P8075451.jpg