Jos jollekin on jäänyt kaikesta tarinnoinnista huolimatta epäselväksi, mun papsukallahan on moottoripyörä. Sen ajamiseen tarvitaan lakisääteisesti kypärä. Olen tehnyt kaks vuotta duunii, saadakseni sille tyyliin sopivan kypärän - ne vaan ei oo tähän asti kelvanneet. Eka sovitus ja kiitos funtsimisesta on tässä alla.

P5233731.JPG

No, tänään löysin viimevuotisen aihion (jalitsopallon sisäkumin), josta mielestäni vieläkin olisi saanut kelpo päähineen moottoripyöräilyyn. Kokeilimme sitä sitten. Ensin tehtiin heittotesti saadaksemme tietää, miten tämä kypärä kestää pahimmissa mahdollisissa olosuhteissa. Se meni näin:

P5233761.JPG

Vauhtitestitesti tehtiin myös (mun mamskulla ja papilla on suunnittelun suunnittelukin töissä ihan vakava aihe - siksi testitestikin on varmaan erittäin tarpeellinen).

P5233766.JPG

Testitestin jälken tuli testi ja sovitus. Hyvin sopi, mutta arvatkaapas mitä! Paps sanoi, että konstaappeli ei tykkää tästä. Musta se on vääryys. Paljon nähtiin vaivaa designin ja sovittamisen kanssa. 

Sain tämän design -kyyppärän sitten kiinni ja vein papille. Aika paljon siinä oli vielä virtaa, kun piti oikein hypätä sen kimppuun. Kypärät on!

P5233774.JPG

Näin me sitten lopetettiin tämä kypäräjuttu. Siitä tuli enemmän tämmönen suikkamallinen päähine, jota voi sateella hyvinkin käyttää.

P5233781.JPG