Herätin porukat totuttuun tapaan n. klo 05:23. Mammara repi ittensä pihalle ja pääsin hoitelemaan Tärkeät Asiat. Vähän aikaa tuntui, ettei siitä mammasta ole mihinkään, mutta piankos se virkosi, kun vähän suksuttelin. Kahvit kiehui ja voikkareita tehtiin! Niin sitä ihmisten pitää! Oppivat  pikkuhiljaa.

Tänään päätin opettaa mammalle monia asioita ja aika hyvin on mennyt tähän asti. Ekaks me mentiin metsään, kun oli vielä aika viileetä (mähän oon kyllä aina cool, mamma ei niinkään). Juoksin yli tunnin yhden metsän ympäri. Käytiin paikoissa, jossa en oo ennen ollut edes. Se oli niin hienoo, että sain yhdessä kohtaa hepulin ja juoksin ihan simona. Ai että!

Suurin ylläri oli, että kun tultiin autolle ja mulla oli ihan sikakuuma, ei mentykään kotiin, vaan ajettin mereen. Sain taas mennä uimaan ja opetin mammaa heittään keppiä sinne mereen. Hain sen aina ja taas se osas heittää sen. Alkaa koulutus mennä perille - lopultakin!

Kun tultiin kotipihalle, otettiin meille naapurin Kauhea Kone. Viimeks, kun se naapuri käytti sitä, sain kaamean hepulin, nostin verkkoaidan ylös ja menin sen alitse taltuttamaan sen Kauhean Koneen. Ja nyt se tuli meidän pihalle!!!! Uskomatonta.

Mamma oppi se käytön kuiteskin jotenkin. Ekaks se yritti lopettaa Koneen käytön, kun menin kauemmaksi, mutta siitä ei tullut ei munia ei poikasia. Juttu menee nimittäin niin, että siinä koneessa on leikkuri, joka leikkaa multa vaikka nenän, kun tungen sen sinne oikeaan aikaan. Eli silloin pitää lopettaa, kun hyökkään. Opetin mammalle, että kun sillä on namipussi ja naksutin, niin voin siirtyä kauemmas siitä koneesta, kunhan saan namin.

Tässä tutustun Kauhea Kone I:een, Caravan 38:aan. Itse asiassa, meille varmaan riittäis Caravan 0,8.  Josko niitä on, en tiedä.

1625524.jpg

Mahdanko vähän pel... eiku kunnioittaa sitä? Jatkoin tutustumista ja sitten se tapahtui; Kauhea Kone hyökkäsi kimppuuni. Tiesin koko ajan, että se voi tehdä näin. Se kahva taittui mua päin ja hyvä, että pääsin alta pois. Oli paha!

1625532.jpg

Onneks se Kauhea Kone laitettiin lopulta vajaan (ihmiset puhui jotain, että illalla jatketaan - VOI EI!)

Pihahommat sai kivoja piirteitä, kun koulutin papparaisen kasteleen entistä nurmikkoa. Onneks se viimeikin tajus, mitä pitää tehdä.

1625560.jpg

Yht'äkkiä mun ihmiset lopetti sen kastelun. Mä kuitenkin päätin, että saan sieltä vettä, kun olen vähän niinku insinööri. Jos ei pureminen auta, niin jo on kumma!

1625567.jpg

Tän kaiken jälkeen opetin mammalle, miten menen sivulle ja miten seuraan. On se aika urakka, mutta tällä kertaa meni ihan kivasti. Sillä oli semmonen pieni keppi, jota koskettamalla mamsku teki just, mitä halusin. Anto namin siis. On se joskus mukavaa kouluttaa näitä vanhempia ihmisiä.