...tai no, ammeessa sitten ainakin. Meitsi on nykyisin erikoistunut vesileikkeihin. Lutraaminen on tosikivaa puuhaa ja ammeen pohjalta voi sukeltaa uponneita juttuja. Mä uskallan laittaa pääni kokonaan veden allekin, mutta se on tietty sanomattakin selvää, eihän mua koskaan pelota. Tai melkein ei koskaan.

1725662.jpg

Palveluskuntani heittelee vannaan leluja vähän miten sattuu. Tossakin kuvassa meinasin ihan kastua. Onneks en kastunut kuin vähän. Pää kyllä kastuu aina kokonaan ja etutassut, jotka on nyt ihan erikoispuhtaat.

1725679.jpg

Päätin sitten opetella ottamaan siitä ammeesta vettä kauhalla. Taidosta voi olla hyötyä joskus, jos vaikka nurtsi syttyis palamaan. Tai mun mökki.

1725668.jpg

Sitä vettä on kiva kanniskella siinä kauhassa. Mamma sano, että asentoni on kuin jollain lipitsaanerilla. En tiedä, mitä ne lipijotkut on, mutta varmaan ne on valkoisia niinku meitsi ja lisäksi ne kävelee leuhkan näköisinä. Se lipi -alku tullee lipittämisestä, se on melko selvä. Lipitän minäkin aina välillä, jos en juuri kipitä. Kipittäminen tulee varmaan kippaamisesta. Kippaan sen veden kauhasta aina naamalleni ja siinä yhdistyy lipitys, kipitys ja kippaaminen.

1725666.jpg

Kyllä kesällä on kivaa. Talvella se vesi varmaan jäätyy eikä sen kanssa voi leikkiä. Ton vesikauhan kahvassa oli ennen semmonen koukku. Mihinkähän se on joutunut?