En niin kovin tarkkaan tiedä, mikä semmonen katastroohvi on, mutta nyt näyttää siltä, että on katastroohvi. Ainakin muut luonani asuvat sanoo näin. Olen ymmärtänyt niin, että kaarinalaiset kakkaa, ja kaarinalaisten kakka pitää kuljettaa jostain syystä Kakolaan, jonne nyt tuli tilaa kakalle, kun ne siellä asuneet muutti pois. Kakankuljetuslinja sattuu sitten menemään just eikä melkein meidän talon sokkelia hipoen. Tässä mun kuski on jättänyt auton sillalle, jonka ne putkimiehet teki.

1787246.jpg

Työmaalla on paljon kaivinkoneita ja miehiä, jotka huutelee sitä sun tätä. Niiku "enemmän vasemmalle!" tai "eiii siitä". Koska olen työnjohtotehtävissä ylintä erikoisluokkaa, on katastroohvi luultavasti  se, etten pääse sinne sanomaan niille, miten oikein pitäis kaivaa. Tilanne on nimittäin tämä, kun yritän livahtaa sinne työmaan puolelle:

1787258.jpg

Portti on siis kiinni, vaikka pitäis nyt portivartijoidenkin ymmärtää, että mua tarvitaan! Tuleehan sieltä monen tutun ja sukulaisenkin kakka meille Turkuun. Ja ehkä yhden parsoninkin, vaikkei se ehkä taida käydä veskissä. Ihan kiva ajatella sitä sitten kun putki on valmis; siellä se menee plötsis, plätsis.