"Valvotun yön jälkeinen psyykkinen suorituskyky vastaa noin yhden promillen humalatilaa", Mikael Sallinen huomauttaa. "Väsyneenä riskinottokynnys laskee ja ihminen arvioi väärin toimintakykynsä."  (lainaus www.fi.valitutpalat.fi)

Meidän emäntäkin siirsi kauppareissunsa huomiseen, kun ei se nukkunut viime yönä yhtään. Siis oikeesti, ei yhtään. Ihan olis luullu, että se yrittää polkee jotain pappatunturii käyntiin, josta kuiteskin on tulpat otettu pois jo viime vuosituhannella. Familoni oli välillä lähempänä kattoo kuin punkkaa, kun sitä pöllytettiin. Tosta lainauksesta mamma vaan totes, että kyllä yhden romillen humalatilassa on ehdottomasti hauskempaa kuin mitä sillä tänään on ollu.

Mun kävi mamii vähän sääliksikin yöllä ja siirryin lohdutukseks ihan kiinni sen kylkeen. Onhan lämmin Parson aina lämmin Parson. Jösses, minkä hepulin se sai ja minä äkkilähdön papan punkkaan! Ei ymmärtänyt hyvän päälle. Waldo vaan kuorsas ja käänsi kylkee. Niin äijämäistä.

Kai se ens yänä nukkuu. Onkohan se kuuhullu? Tai muuten vaan hul.... aha, ei sitten.

Muuten ei oo paljoo touhuttu, nautittiin papsukan tasokkaasta seurasta yli viikon ajan ja lepäiltiin vaan lähinnä. Niinku noissa alakuvissa. Jos ette tienneet, miks ihmisillä on mattoja ja pehmusteita, niin tästä sen näkee.

1249307805_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1249307977_img-d41d8cd98f00b204e9800998e