Tietty taho perheessämme on kirjoittelee  blogiinsa tuottaen mitä suurimmalla itseluottamuksella täysin subjektiivista informaatiota. Otan tässä puheenvuoron ihan vain typykän kirjurina. Luepa typsykkä tämä:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1.      Taskuvarkaus on rikos ja pysyy rikoksena, vaikka varkauden kohde olisikin räkäinen nenäliina.

2.      Kun mamma käy yöllä asioillaan, se ei tarkoita, että lämmin osa vuoteesta tyynyineen sillä välin siirtyy käyttöösi.

3.      Kun olemme poissa, keittiön ruokapöytä ei ole mikään naapurien kyttäyspaikka (tassunjäljet näkyvät ja liina on rypyssä).

4.      Ikkunasta saa katsoa ulos, mutta kirsun laahaaminen  lasia pitkin ja sillä tökkiminen ei poista sitä itsesi ja mielenkiintosi kohteen väliltä.

5.      Kalutuilla luilla ei ole tarkoitus kalustaa oleskelutilojamme ikäänkuin se olisi jokin esihistoriallinen museo. Jos luu annetaan ulkona, se myös kalutaan siellä ja jätetään sinne.

6.      Emme karkaa WC:n ikkunasta, vaikka laitamme oven kiinni.

7.      Hellan ja tiskipöydän välimaasto ei ole makuupaikkasi ruuanlaiton aikana. Siirtyminen poistumisvihjeestä makaamaan selkä kiinni jääkaapin ovessa ei ole oikea ratkaisu.

 

Viaton ilme ei automaattisesti poista syyllisyyttä.

1595029.jpg